Sommeren er ved at være her, i hvert fald hvis vi kigger på datoen. Vejret er dog lidt en udfordring for sommerens mange loppemarkeder, da regn og mudder ikke harmonerer fantastisk med loppemarkeder. Men når det så er sagt, så er loppemarkeder noget der hører sommeren til, og markeder som Vorbasse er fast tradition uanset hvordan vejret viser sig at være. 

Det gode gamle ordsprog

“Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig påklædning”

Det ville man sige næsten var sandt – selvfølgelig findes der dårligt vejr, og man kan også mærke antallet af besøgende falde gevaldigt hvis vejret er dårligt. Men afsted det skal vi som loppere, og vi har i gennem årene fundet metoder hvorpå vi kan holde os godt tørre. Vi har købt en campingvogn, hvor vi kan have vores varer udstillet, og folk kan komme og se på det hele. Dog er denne campingvogn ikke stor nok til vores efterhånden ret store skare af loppere, så vi har måtte lidt i tænkeboks her henover vinteren. Heldigvis har vi fået kontakt til et firma der kan afhjælpe vores problem ret smertefrit

scanvogn til regnvejr

En scanvogn var løsningen

Vi har været lidt på markedet for at tjekke mulighederne, og har ledt efter muligheder primært ved brug af simple Google søgninger. Blandt en af vores mange søgninger faldt vi over et firma der udlejer de såkaldte Scanvogne, som er en slags skurvogn, med et mindre tekøkken. Og vi var faktisk ikke et sekund i tvivl om at dette var den rette løsning. Vi har fået aftalen i hus, og efter det første loppemarked må vi erkende at dette er en succes, som vi har planer om at fortsætte sommeren over. Vi har lejet vore Scanvogn ved virksomheden Sanatit, som er en multivirksomhed med base i Esbjerg. Og samarbejde ser ud til at fungere upåklageligt!

Hvis i skal bruge noget i den stil, så kan vi foreslå at I kontakter Sanatit i Esbjerg, da de er utrolig professionelle.

God sommer, og husk regnjakken! :-)

Scanvogn-sanatit


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *