Når du handler på nettet i dag, så er der et hav af forskellige muligheder. Du kan næsten få alt, og du bestemmer i princippet selv, om du ønsker det brugt, lejet eller købt. Mulighederne er mange, og det samme gør sig gældende hvis man snakker om smykker og accessoires til ham.

Flotte herre accessoires bliver dette indlægs omdrejningspunkt – dette skyldes især den stigende trend man har oplevet på markedet, men også fordi at man ser ”brugte” smykker eller lignende til mænd stiger med rekordfart.


GÅ BLOT 5 ÅR TILBAGE …

wallet-1013789_1920Hvis man bare går 5 år tilbage på internet handel, så oplevede man præferencer og loyalitet. Dette var typisk fordi, at konkurrencen ikke var lige så hård, som den er i dag, men også fordi internettet og søgeresultaterne var fyldt med ”skrammel” mildt sagt.

Den nemmeste måde at konkurrere på er prisen, og sådan har det altid været – problemet er bare, at i dag kan du nemmere end nogensinde før, sammenligne priserne nemt og enkelt. Det er ligegyldigt om det så er flotte herre accessoires, eller om det er din flybillet til London.

Man kan argumentere fordele og ulemper ved dette – for det første er det utrolig hårdt for mindre iværksættere, som forsøger at starte op, da det kan være svært at finde en plads på markedet – det skyldes et fordi mange af de gode søgeresultater, eller pladser er optaget, også fordi man har svært ved at matche volume og pris, som de store kanoner kan.


Kunden forventer en skarp pris, og har umiddelbart heller ikke et problem med at fravælge dit produkt, frem for en andens, hvis prisen bare er bedre.

Dog skal man også sige, at service naturligvis er vigtigt, men det er efterhånden bare blevet en selvfølge, at du nærmest kan få dine produkter sendt fragtfrit, og bestille til sent aften, men stadig have varen dagen efter.

hands-984057_1920

Konkurrencen er benhård, og det sætter kun turboen yderligere op. Det næste store skridt inden for e-handel er svært at forudsige, men flere og flere faktorer spiller ind – herindunder også de sociale medier, som har kolossal påvirkning på en virksomheds brand/ image.

En anden ting som er super velegnet til et fedt herrelook er en flot keyhanger læder. Nedenstående her kan du se et eksempel på hvordan sådan en ser ud.

ByHellen-Keyhanger

Eksempel på denne keyhanger i læder. Billedet er lånt fra “www.godlir.dk”

Tak fordi du læste med!

Rigtig god fredag, weekend og hvad der nu ellers høre til!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *