Sikke en dag på loppemarked!

Store bededag var der et lokalt loppemarked som der plejer at være hvert år, og der er egentlig begyndt at komme flere og flere, år efter år, men i år slog det alle rekorder, der var rigtig mange som var på jagt efter nogle gemte skatte, de jagtede altså alt muligt gammel brugt, men som kunne have noget værdi for dem!

Jeg fandt da også lidt, men for mig er det efterhånden blevet en hobby at se om jeg kan tjene lidt ekstra på de ting jeg køber, da det giver mest mening for mig, eftersom at hjemmet er ved at være godt fyldt op med brugte ting, ikke derved at sige at det er noget L… men bare at der helt reelt ikke er plads mere.

Jeg har haft en rigtig skøn dag på “lopperen” og glæder mig til det næste jeg skal til, det er et sted i nordjylland, og jeg vælger at holde det lidt hemmeligt endnu, da det faktisk er lidt uofficielt, og man forventer at der kommer nogle pæne til frem til en slags auktion, men det er noget jeg vil fortælle jeg mere om når jeg har besøgt stedet!

Håber i har en skøn dag, og nyder det prægtige stor bededags vejr, det er i hvert fald dejligt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *