Har du ofte udsmykket dit hjem med brugte genstande?

Hvis du ikke har, så bør du i hvert fald læse med her, da det kunne vise sig at være rigtig gavnligt for dig, eftersom at vi har gjort også nogle ret fede overvejelser samt fund af brugte ting vi kunne udsmykke vores hjem med.

Vi var forleden en tur på den blå avis, og dette var egentlig for at finde noget, som andre var blevet trætte af, og som vi måske kunne overtage for en billig sum penge, for netop ikke at skulle ud at investere en hel masse i nye ting.

Denne gang gik søgningen meget målrettet efter noget til væggen, og det var egentlig primært fordi vi ledte efter flotte plakater til hjemmet, som vi kunne pynte lidt med. Vi har nemlig erfaret os, at de fleste som handler plakater til deres hjem ofte kun beholder plakaten et par måneder inden der igen skal noget nyt op på væggen. Tankegangen forstår vi også godt, da vi netop selv gerne vil have noget nyt op på væggen, og dette var primært også grunden til at vi gik på jagt.

Dermed ikke sagt at man ikke kan få nogle billige plakater til sit hjem, tværtimod så findes der faktisk rigtig mange hjemmesider som sælger plakater til en meget fornuftig pris, og vi har da også været rundt på nettet og købt et par stykker.

Dog er det ofte sådan at hvis man er på udkig efter en helt særlig plakat, eller blot at den skal være stor kan godt gøre at den er dyr på nettet. Men vi fandt faktisk en på den blå avis, som vi faktisk kunne bytte vores plakater med. Vi har uden det skal være løgn indgået en aftale om at vi skiftes til at købe nye plakater til hjemmet, og dernæst så bytter vi sådan at vi får noget forskelligt på væggene.

Jeg kan helt klart anbefale at man forsøger at finde nogle brugte plakater, eller blot finder en aftale med en som også har en passion for plakater, da vi jo alle gerne vil have noget nyt på væggene i ny og næ, og det ender med at være en dyr omgang.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *