Brugte ting kan være rigtig gode, og det er uanset om det er noget du får gratis, eller noget du opstøver på et kræmmermarked. Sidst nævnte kan faktisk være stedet, hvor man kan finde rigtig mange skønne ting til hjemmet, omend man leder efter vaser, bestik, gamle møbler, eller noget helt fjerde.

Vorbasse marked er et af de steder, hvor man kan finde rigtig meget. Der er selvfølgelig også rigtig meget skrammel blandt de mange fine genstande, men der er under alle omstændigheder noget af værdi, hvis man begynder at snuse lidt dybere i hvad der bliver solgt. 

Min mand og jeg er rigtige kræmmere, eller det vil sige vi ikke selv sælger eller har stande, men vi går og finder små fine ting, som vi synes har en hvis mængde værdi, og som vi kunne se os selv bruge i vores eget hjem.

Min mand drikker rigtig meget rom, cognac osv. Det er noget han har arvet fra hans far og farfar. Det har hele familien gjort længe, og derfor er det da også noget at det vi kigger efter når vi er på kræmmer marked.

For nogle år tilbage, der fandt vi nogle romglas, som var meget pæne og havde den tulipanformede figur, som disse glas gerne skal have for at holde på aromaerne har jeg ladet mig fortælle.

Vi snuppede 4 glas for den nette sum af 30 kroner, og prøvede endda at få dem pruttet lidt ned i prisen, men uden held.

Forleden sad jeg og søgte lidt på nettet efter en god gave til min mand, og det var noget som relaterede sig til rom og cognac interessen. Jeg fandt nogle romglas, som var identiske til de romglas vi havde købt på kræmmermarkedet.

Sikke en besparelse vi har fået os!

Det var de tulipanformede romglas fra Ron Esclavo, og dem vidste vi slet ikke var så moderne. Godt vi fik dem for kun 30 kroner. Men nu har jeg så fundet en romglas forhandler, som jeg har købt en ny gave til min mand fra, og glæder mig rigtig meget til at se ham lukke dem op.

Men husk når i er ude at lede efter brugte ting og sager, så kan der faktisk være en masse som er mange penge værd, hvis man blot leder efter de rigtige ting.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *