Velkommen til et nyt indlæg på brugt-basen. Først og fremmest skal vi beklage den lange pause, som vi har holdt her på sitet, men desværre har andre ærinder fyldt kalenderen.

 

Dette indlæg vil blive en smule alsidig til det som i princippet var tiltænkt dette site – nemlig at dele relevant information om brugte sager eller genstande. I stedet vil vi guide dig til, at bruge den rigtige viden/ information, når du som titlen også indikerer skal vælge et PE-anlægsrør.

 

Naturligvis er dette emne under kategorien ”niche”, og det har måske overhovedet ikke din interesse; men bemærk, det er også dette vi ønsker her på siden. Et bredt spænd mellem mange forskellige emner og områder.

IMG_4420-720x400 (1)

Til indlæggets kerne

 

Et godt anlægsrør er ikke bare en selvfølge – det kræver sit forarbejde før man har udvalgt det rette rør. Vores kompetencer ligger ikke her på bloggen, men vi vil langt hellere henvise til eksperter inden for dette område.

I den forbindelse har vi været i kontakt med en større virksomhed i Sønderjylland, der netop forhandler rør – alt inden for dræn, anlæg, kabel mm.

Direktør her understreger at hos dem forhandles kun anlægsrør, som de selv kender kvaliteten på – samt alle medarbejdere har den fulde ’know-how’ der skal til, før de kan guide kunden korrekt.

Med over 20 års ekspertise inden for branchen, så er der ingen tvivl om, at ’imex’ har svaret på eventuelle bekymringer eller spørgsmål der måtte være i forbindelse med udvælgelsen af rør.

IMG_4548-720x400

Bekymringen kan sammenlignes

 

Du kan sammenligne den bekymring man måtte ha’ i forbindelse med at skulle vælge et produkt med mange andre scenarier. Om det er erhverv eller privat er næsten ligegyldigt, det handler om at gøre forarbejdet ordenligt, og alliere sig med en person, som har den viden du ikke selv har.

Ydermere er det selvfølgelig oplagt altid at anvende Google, som typisk er det sted forbrugeren starter sin købsproces – faktisk hele 80%, hvis vi skal forsøge at sætte konkrete tal på.

Tak for nu

 

Tak fordi du læste. Hvis emnet ikke interesserede dig, så håber vi alligevel at du kan drage nogle paralleller til andre brancher eller cases.

Læs med i næste uge, hvor vi præsentere nye spænende emne til dig.

God dag :- ))


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *