Hej – Jeg har fået lov at lave et gæsteindlæg her på brugt-basen. I dag vil jeg formidle min brugte viden om fodboldturneringen der foregår til Vesterhavscup i Esbjerg. Dette stævne finder sted i pinsen hvert evig eneste år, hvor mange tusinde unge mødes fra ind- og udland for at deltage i fodboldturneringen eller håndboldturneringen. I år 2015 deltog jeg også, men pga. jeg ikke længere er i aldersgruppen u10 til u19 spiller, kan jeg ikke deltage igen i år, alligevel vil jeg dog gerne dele min erfaring, og ikke mindst opfordre andre unge i at få lokket kammeraterne med til Vesterhavscup.

Dette stævne er velorganiseret, hvilket gjorde at det var en super stor oplevelse at deltage til Vesterhavs Cup. Det er utrolig sjovt, at møde udenlandske turneringshold, da der er store kulturforskelle at spotte på banen, trods spillets regler er de samme ligegyldig hvor man er henne i verden. Jeg lærte utrolig meget sportsligt, men også personligt, da jeg ikke kun blev udfordret på banen, men også uden for. Mit skoletysk blev i hvert fald testet, da jeg mødte en ny kammerat fra et Tysk hold i fodboldturneringen – heldigvis kunne han også tale engelsk. :)

Jeg spiller til dagligt fodbold i Århus, men jeg synes egentlig Esbjerg som by var utrolig interessant også efter kampene. Vi fik både shoppet i det som skulle være Danmarks længste gågade, samt nogle af os tog en frisk dukkert i Vesterhavet. Derudover havde arrangørerne bestemt heller ikke sparet på underholdningen, som især skal fremhæves, da man kom tæt på hinanden både spillere og trænere fra alle de forskellige hold.

Vi overnattede på en skole i Esbjerg, samt fik serveret god mad under hele turneringen.

Desværre blev det ikke til nogen top-3 placering i denne omgang, men vigtigst af alt, så havde vi det super sjovt alle sammen, og fik mødt mange nye mennesker.

Min egen personlige erfaring råder derfor også alle andre unge mennesker til at undersøge om Vesterhavs Cup ikke kunne være et interessant stævne at deltage i år 2016. Ydermere har turneringen faktisk også jubilæumsår i år, hvilket kun gør at forventningsniveauet er endnu højere. Så har Du en passion for håndbold eller fodbold, så deltag i en fodboldturnering eller håndboldturnering, hvor der er rig mulighed for at have det sjovt, samtidig med at man udvikler sit spil.

Jeg håber i kunne bruge min viden omkring Vesterhavscup, og ikke mindst endnu flere unge mennesker har fået blod på tanden for, at deltage i et sjovt stævne i Esbjerg – i hvert fald den varmeste anbefaling herfra.

God dag :)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *